Avís Legal

Quality Photonic Optics S.L (QPO)  és una empresa amb seu social al carrer Sant Quirze 91, 5º 2ª, E-08221 Terrassa, Barcelona España, i número d’identificació fiscal (CIF) B67401513, registrada amb data  2 d’abril de 2.019 al “Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 46831 Folio 0030 Hoja 532334 Inscripción 1ª”.

E-mail de contacte: info@qpolens.com

Telèfon de contacte: +34 902 36 58 92

Els drets de propietat intel·lectual del lloc qpo.com i dels diferents elements continguts són titularitat de Quality Photonic Optics S.L..

Els textos, normativa i en general qualsevol información continguda a les pàgines d’aquest lloc web tenen carácter merament informatiu, pel que suggerim que comprovin la vigencia i exactitut de les dades.

Quality Photonic Optics S.L. es reserva el dret a realitzar canvis al lloc sense previ avís, amb objecte d’actualitzar, corretgir, modificar, afegir o eliminar els continguts del lloc web o el seu disseny.

 Quality Photonic Optics S.L. no garantitza la inexistència d’errors en l’accés al lloc web, el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que dedicarà els esforços necessaris per evitar-los i, donat el cas, subsanar-los o actualitzar-los el més aviat possible.

Tant l’accés al lloc web, com l’ús que es pugui fer de la informació continguda en el mateix, són de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. Quality Photonic Optics S.L. no respondrà a cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de tal accés o ús d’informació, amb excepció de totes aquelles actuacions que resultin de l’aplicació de les disposicions legals a les que hagi de sosmetre’s en l’estricte exercici de les seves competències.